I Det Danske Missionsforbund begyndte sit arbejde i Thailand i begyndelsen af 1950’erne. Fra midten af 60’erne kom indsatsen til at dreje sig om radio- og medieproduktion og samtidig blev et mediecenter bygget op i Chiang Mai. Navnet var Fredens Stemme.

 

Knapt fyrre år senere var de gamle faciliteter nedslidt og behovet for et nyt og moderne mediecenter var tydeligt. Undersøgelser blev foretaget, arkitekter blev sat i gang og i slutningen af 2005 stod et nyt stort tre etages mediecenter klar til at møde den nye tids produktionsbehov.

 

I dag produceres der radioprogrammer, der bruges af flere end 150 lokale store og små radiostationer over hele Thailand. Programmer, der også høres langt ind i nabolandene. Desuden produceres der TV programmer, CD’er og DVD’er. Også endnu nyere teknologi tages i brug såvel som de sociale medier.

 

De mange års stabile og vedvarende produktion fra Fredens Stemme har skabt et overordentligt stort netværk i Thailand – og det betyder at der ud af mediecenterets mangeårige tilstedeværelse er opstået samarbejde med adskillige andre organisationer og naturligvis også mange kirker i landet.

 

For Det Danske Missionsforbund er Fredens Stemme krumtappen i vores arbejde i Sydøstasien

Læs mere her: http://www.missionsforbundet.dk/thailand/

Børn-i-flygtningelejr-der-har-fa?et-nyt-tøj-kopi