Strandvejskirken har god erfaring med at samle store og små på en weekend, og nyde fællesskabet og de gode snakke. Samtidig giver sådan en weekend ofte nye perspektiver på det at være kirke og er støbeske for nye idéer og visioner for fremtiden.
Kirkeweekenden indeholder selvfølgelig tid til at udbygge sociale relationer med andre fra kirken, men også inspirerende undervisning, lovsang, forskellige aktiviteter og sjove indslag. Erfaringen siger at afvekslende undervisning fra eksterne folk, kombineret med mulighed for at arbejde med vores egen virkelighed giver et godt afsæt.

Årets tema er: På samme hold

Tanken om fællesskab er også en tanke om at hænge sammen som hold. At dele liv og historie og et fælles mål. Men ofte udvikler det en form for “os” og “dem” tænkning, fordi vi definerer os væk fra dem som ikke er en del af fællesskabet. Vi ser måske endda andre som modstandere. I år skal vi dykke ned i hvad det betyder at være på samme hold.

Du kan finde invitationen her, eller tilmelde dig direkte herunder:

Leave this field blank