Første weekend i skolernes efterårsferie, har i mange år været ligmed kirkeweekend for Strandvejskirken.
I år er datoerne 12. – 14. oktober.
En weekend som styrker fællesskabet, giver nye perspektiver på det at være kirke og ofte er støbeske for nye idéer og visioner for fremtiden.
Kirkeweekenden indeholder selvfølgelig tid til at udbygge sociale relationer med andre fra kirken, men også inspirerende undervisning, lovsang, forskellige aktiviteter og sjove indslag. Erfaringen siger at afvekslende undervisning fra eksterne folk, kombineret med mulighed for at arbejde med vores egen virkelighed giver et godt afsæt. Så vi andre år er taget hjem med nyt mod på fremtiden. Det sker også i år…
Temaet for weekenden er: “Hvordan kan vi følges med mennesker, når livet gør ondt?”
– og er et forsøg på at kigge Jesus over skulderen, når han mødte mennesker i alle mulige livssituationer, men også med en finger på pulsen i hverdagens virkelighed, hvor både vi selv og mennesker omkring os rammes af livets besværligheder, sygdom, tab og andre udfordringer.
Claus Søndergaard er nordjyde, gift med Britt og far til tre drenge. Han uddannede sig oprindeligt som snedker, blev senere socialpædagog og har siden bevæget sig i ledelsesroller, på det pædagogiske felt. Claus er forfatter til bogen: "Tro Stress og Depression" og vil dele sine erfaringer, om en personlig tur gennem stress og depression. Sammen med os, vil han arbejde med hvordan vi bedst kan følges med mennesker der, som han selv, rammes af stress og depression.

Du kan finde invitationen her, eller tilmelde dig direkte herunder:

Jeg ønsker eneværelseJeg kan evt. medbringe kage eller bollerJeg har plads i bilen på vej til lejrenJeg har plads i bilen på vej hjemJeg vil gerne have kørelejlighed