Den sidste fredag i måneden er der åbent i Cafe 50 +.
Cafe 50 + har eksisteret de sidste 15 år. Med et arrangement en gang om måneden er det gennem årene blevet til mange gode eftermiddage med livsfortællinger, foredrag og sangarrangementer.
Vi mødes kl. 15.00 i cafeen i Strandvejskirken med mulighed for at få en lille snak om livets mangfoldigheder over en kop kaffe.

Alle er velkomne.

Arrangementerne annonceres i dagspressen, på facebook og via programmer i Strandvejskirken – Kontakt os for nærmere information.

Næste arrangement:
Fredag d. 20.april kl. 15.00
Erik Aksel Ejner Lindgren
”Et glas Humørpiller”
Erik Lindgren lover os en eftermiddag, hvor humoren er sat i højsædet, motion til smilebåndet i hverdagen og måske ømhed i lattermusklerne. Det er humor på gadeplan, tilsat Storm P’s skæve citater og anekdoter. Det bliver godt blandet og doseret af farmaceut Erik Lindgren. Det bliver uden tvivl en morsom eftermiddag.