Strandvejskirken har god relation til gospelkorene; Nordsjællands Gospelkor og Rungsted Gospel. Via gospelgudstjenester op gennem tiden har vi oplevet glæden ved at synge og være kirke i fællesskab. Det har vi lyst at dykke dybere i og derfor opstod i slutningen af 2019 Nordsjællands Gospelkirke.
I praksis er det kvartalsvise gospelgudstjenester, med et ordentligt brag i Strandvejskirken – men også diverse tilbud om fællesskab og samtalegrupper.

OBS! Præcis som alt andet er disse arrangementer også ramt af Covid-19 restriktionerne. Vi gennemfører derfor fortsat gospelgudstjenesterne, men med begrænset antal og behørig afstand, og håber istedet at kunne opstarte Nordsjællands Gospelkirke med et brag engang når vi må være flere sammen.

Kontakt Strandvejskirkens præst: Tomas Lindholm, hvis du vil høre mere…
praest@strandvejskirken.dk