Strandvejskirken Humlebæk Strandvej 54, Humlebæk

Gudstjenester i Strandvejskirken indeholder salmer, lovsang, bøn, prædiken og plads til refleksion. Vi deler ofte nadver og selvom vi ikke følger en fast liturgi, vil du med tiden opdage at gudstjenesterne alligevel har mange genkendelige elementer. Ofte er der børnekirke for børn i skolealderen, mens de voksne er til gudstjeneste.

Julegudstjeneste

Strandvejskirken Humlebæk Strandvej 54, Humlebæk

Strandvejskirken elsker julegudstjenester. Vi er gennem årene lykkedes med at skabe gudstjenester der både peger på kernen i julen - At Jesus kom til os - og samtidig skabe en god ramme for julefejringen.

Nytårsandagt

Strandvejskirken Humlebæk Strandvej 54, Humlebæk

Vi afslutter året med en andagt der har plads til stilhed og refleksion over året der er gået.