• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Strandvejscaféen (AFLYST pga. sygdom)

25 november @ 15:00 - 17:00

Foredrag af Jeanette Munksbøl:

”Et helt almindeligt ualmindeligt liv”

Fredag d. 25. november, 2022 kl. 15 besøger Jeanette Munksbøl Strandvejscaféen og fortæller om sit ”helt almindelige ualmindelige liv”.

Jeanette er 64 år, gift og skilt og gift igen med den samme mand. De mødte hinanden i 1974, giftede sig første gang i 78 og blev skilt 32 år senere. Dette forår havde de både en firefyrreårs og en etårs bryllupsdag at fejre med hinanden – til stor forvirring og moro på borgmesterkontoret.

Sammen har de to voksne døtre og fem børnebørn i alderen seks til enogtyve.

Jeanette Munksbøl er billedkunstner og digter, og har derud over flere års faglig erfaring med traumeramte børn og voksne, bl.a. qua sit arbejde i Asylafdelingen i Røde Kors.

Hun skriver lige nu på sin første roman, som er hendes egen fortælling om ”det helt almindelige ualmindelige liv”.

Hun fortæller selv om foredraget:  ”Der er mange små historier i den store, når vi genfortæller vores liv, og de er ikke alle lige vigtige. Det er altid mit håb og min hensigt, at det ikke så meget kommer til at handle om mig og mit, men om alt dét, som vi sammen kan spejle os i hos hinanden.

Alt dét, som gør hvert eneste liv til en hamrende god historie, når vi forstår det baglæns, men må leve forlæns, som Kierkegaard siger det så smukt.

Forlæns er den eneste vej, det kan leves.”

Eftermiddagen begynder kl. 15.00 og slutter kl. 17.00. Der vil blive tid til spørgsmål og kommentarer, og naturligvis kaffe og kage for beskedne 30 kr. Det foregår i Strandvejskirken, Humlebæk Strandvej 54, 3050 Humlebæk.

Strandvejscaféen (AFLYST pga. sygdom)

Dato:
Tidspunkt: